Cum să ne încărcăm apa de băut


De ce avem nevoie de apa de izvor sa functionam corect, sa fim sanatosi si sa ne hidratam?

Deoarece apa din corpul nostru e aceeasi ca apa care iase natural din pamant sub forma de izvoare si fantani. Acestea sunt "ape mature", care au energie si asezarea moleculara hexagonala, asa cum sunt si "perforatiile" membranei celulare prin care apa trebuie sa treaca, sa transporte nutrienti si sa scoata de acolo toxine. 

Fara apa structurata sau apa de izvor, nu exista nici hidratare, nici hranire celulara, nici detoxifiere. Apa pe care o avem noi acum la dispozitie, fie cea imbuteliata, de cele mai multe ori in ambalaje din plastic, fie la puturi forate, fie la robinet, fitrata uneori prin diverse sisteme extrem de performante tehnic, este apa destructurata, fara vitalitate, pe care corpul uman nu o poate folosi in totalitate. Astfel ca din ceea ce bem, chiar daca bem "cantitatea corecta" este eliminata fara sa ajunga in celule. Apa bauta, daca nu e structurata, reprezinta un mare stres pentru corp si un mare consumator de energie din resursele proprii ale organismului.

Din responsabilitate pentru noi insine si pentru sanatatea familiilor noastre a bea apa structurata, nu doar sigura bio-chimic (curata), devine in actual o prioritate. Sanatatea incepe de la APA, iar carafa Alladin va produce "in casa", din apa pe care o aveti la dispozitie, APA DE IZVOR. Atentie! A nu se confunda: o apa imbuteliata in plastic, fie ea si de la cel mai vestit izvor, dupa 24 ore e total devitalizata si destructurata, iar eticheta ne indica doar sursa, nu si calitatea energetica a apei, de care corpul are nevoie.

poza preluata de pe http://www.natures-design.com/en/Carafe/Alladin/