Video-prezentare despre terapia Bowen - Bowtech - din Australia


Tehnica terapeutică Bowen sau Bowtech este una dintre cele mai profunde tehnici complementare de relaxare existente în lume în prezent. Aceasta se bazează pe teoria conform căreia, odată ce s-a instaurat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului şi a minţii prin readucerea acestora la echilibru şi armonie.

Spre deosebire de alte tehnici corporale, această tehnică nu foloseşte manipularea forţată. Practicianul (terapeutul) nu forţează corpul "să execute o comandă", ci îi permite acestuia să întreprindă măsurile necesare pentru autovindecare, în propriul său ritm.

Un tratament Bowen constă într-un număr de mişcări delicate, acestea transmițând mesaje, în interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stări ideale, de relaxare şi echilibru.

Filmulețul este postat pe site-ul oficial de terapie Bowen din Australia, în limba engleză, și explică ce beneficii poate să aducă. (poza preluată de pe www.bowtech.ro)


De asemenea, in Timisoara, ma puteti contacta pentru terapia Bowen Bowtech.